Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η RBS κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο για να μειώσει το λειτουργικό κόστος της

Η RBS κλείνει τα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο για να μειώσει το λειτουργικό κόστος της
Η κρατική RBS δήλωσε προς το τέλος του 2017, ότι θα κλείσει περίπου το 1/4 των καταστημάτων της και θα περικόψει 680 θέσεις εργασίας
Η βρετανική Royal Bank of Scotland (RBS) θα κλείσει τα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο, έως τα τέλη του 2019, σε μία κίνηση μείωσης του κόστους, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018.
Πολλοί υπάλληλοι θα μεταβούν από τα κεντρικά γραφεία στην πόλη του Λονδίνου, σε άλλο κτίριο της RBS, αναφέρει η δήλωση της τράπεζας.
Το υπόλοιπο προσωπικό θα μετακινηθεί σε άλλα γραφεία.
"Καθώς γινόμαστε μια απλούστερη, μικρότερη τράπεζα με επίκεντρο το Ηνωμένο Βασίλειο και καθώς ενθαρρύνουμε πιο ευέλικτους τρόπους εργασίας, δεν απαιτούμε πλέον το ίδιο μέγεθος χώρων γραφείων όπως κάποτε", δήλωσε εκπρόσωπος της τράπεζας.
Η βρετανική εφημερίδα Telegraph έχει αναφέρει τα σχεδία αυτά, λέγοντας ότι η παλιά έδρα της RBS θα πωληθεί σε μια δοκιμασία για την ανθεκτικότητα της αγοράς ακινήτων της πρωτεύουσας, μετά την απόφαση της Βρετανίας να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η κρατική RBS δήλωσε προς το τέλος του 2017, ότι θα κλείσει περίπου το 1/4 των καταστημάτων της και θα περικόψει 680 θέσεις εργασίας, ενώ θα μειώσει το κόστος και θα ενθαρρύνει τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις ψηφιακές της υπηρεσίες, εγείροντας κριτικές για τις κινήσεις της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης