Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Mazda δεσμεύεται να παραμείνει ανεξάρτητη παρά την εκτεταμένη συνεργασία με την Toyota

Η Mazda δεσμεύεται να παραμείνει ανεξάρτητη παρά την εκτεταμένη συνεργασία με την Toyota
Η Mazda θα παραμείνει ανεξάρτητη από την Toyota
Η Mazda δήλωσε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 ότι ενώ εμβαθύνει την αναπτυξιακή και παραγωγική συνεργασία της με την Toyota, θα παραμείνει ανεξάρτητη από τον πολύ μεγαλύτερο ανταγωνιστή της.
Η Mazda και η Toyota την περασμένη εβδομάδα, δήλωσαν ότι θα κατασκευάσουν ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων ύψους 1,6 δισ. δολαρίων στην Αλαμπάμα, ενώ οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για την ανάπτυξη ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτοματοποιημένων συστημάτων οδήγησης και συνδεδεμένων οχημάτων.
"Παρά τη συνεργασία αυτή της τεχνολογίας, η Mazda προτίθεται να παραμείνει μια ανεξάρτητη εταιρεία", δήλωσε ο Masahiro Moro, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mazda στη Βόρεια Αμερική, σε συνέδριο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Ντιτρόιτ.
"Η πρόθεσή μας είναι να φτιάξουμε αυτοκίνητα και SUVs, εστιάζοντας στην καλύτερη οδήγηση".
Οι δύο εταιρείες 2017, δημιούργησαν μια νέα εταιρία για την ανάπτυξη τεχνολογίας ηλεκτρικών οχημάτων, συγκεντρώνοντας πόρους για να ανταγωνιστούν τις ανταγωνίστριες.
Η Mazda ενισχύει τη συνεργασία της με την Toyota, καθώς η πέμπτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας, δήλωσε ότι θα ήταν δύσκολο να αναπτυχθεί η ακριβή τεχνολογία για τα ηλεκτρικά οχήματα και τα αυτοοδηγούμενα αυτοκίνηταμε τον περιορισμένο προϋπολογισμό της, περίπου το 1/10 από αυτόν της Toyota.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης