Τελευταία Νέα
Διεθνή

Shiller (Yale University): Ο Trump είμαι μια επανάσταση, δυστυχώς - Ανησυχώ

Shiller (Yale University): Ο Trump είμαι μια επανάσταση, δυστυχώς - Ανησυχώ
Ο νομπελίστας οικονομολόγος και καθηγητής στο Yale University, Robert Shiller, εξέφρασε την ανησυχία του για τον Donald Trump
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, είναι συνώνυμος της «επανάστασης» που λαμβάνει χώρα στην αμερικανική πολιτική και κοινωνία, αλλά με την καλή έννοια, σύμφωνα με τον νομπελίστα οικονομολόγο και καθηγητή στο Yale University, Robert Shiller.
Ενόψει μάλιστα του World Economic Forum, ο Shiller επεσήμανε ότι ανησυχεί σχετικά με τις αλλαγές στην κοινωνία και την πολιτική που προωθούνται από τον Αμερικανό πρόεδρο.
«Ο Trump είναι μια επανάσταση δυστυχώς, μία που επιβεβαιώνει τον εθνικισμό και δείχνει ότι οι Αμερικανοί δεν είναι καλύτεροι από οποιοδήποτε άλλον.
Είναι ενοχλητικό για μένα.
Ανησυχώ» δήλωσε ο ίδιος στο CNBC.
«Μέχρι στιγμής έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος διακυβέρνησης του και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο Κογκρέσο θα αποκτήσουν πλειοψηφία οι Δημοκρατικοί σε έναν ακόμα χρόνο, έτσι ενδέχεται να περιοριστεί η δύναμη του» τόνισε επίσης.
Αναφερόμενος στο Davos, ο Shiller δήλωσε ότι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον καθώς ο Trump θα πρέπει να προωθήσει τη ρητορική του σε κοινό που δεν τον συμπαθεί.
«Του αρέσουν τα κοινά που τον συμπαθούν.
Έτσι δεν ξέρω πως θα το διαχειριστεί αυτό» σχολίασε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης