Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σερβία: Αλβανός και Σέρβος εισαγγελέας ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του Ivanovic

Σερβία: Αλβανός και Σέρβος εισαγγελέας ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του Ivanovic
Δύο εισαγγελείς ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του Σέρβου πολιτικού Oliver Ivanovic
Δύο εισαγγελείς ανέλαβαν την υπόθεση της δολοφονίας του Σέρβου πολιτικού Oliver Ivanovic κι όπως δήλωσε ο γενικός εισαγγελέας της Μιτρόβιτσα, Sikri Silla ανέθεσε την υπόθεση σε εισαγγελείς διαφορετικών εθνοτήτων, έναν Σέρβο και έναν Αλβανό για να διασφαλιστεί η αμεροληψία κατά την διαδικασία των ερευνών.
Ο σοσιαλδημοκράτης μετριοπαθής Oliver Ivanovic δολοφονήθηκε σήμερα 16 Ιανουαρίου 2018 το πρωί στην πόλη Μιτρόβιτσα, στο βόρειο Κόσοβο.
O Sikri Silla ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι και τα μόνα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές είναι οι κάλυκες που βρέθηκαν στο τόπο του εγκλήματος και ένα καμένο αυτοκίνητο ένα χιλιόμετρο έξω από την πόλη Μιτρόβιτσα.
Εικάζεται ότι το αυτοκίνητο αυτό χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι του Ivanovic.
Ο γενικός εισαγγελέας ανέφερε επίσης ότι ο Ivanovic πυροβολήθηκε πισώπλατα, έξι φορές, μέσα από αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν πιστόλι Zastava M70A των εννέα χιλιοστών.
Η αστυνομία του Κοσόβου ανακοίνωσε, αργά σήμερα το απόγευμα, ότι προσφέρει 10.000 ευρώ για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.
Η σορός του Oliver Ivanovic, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας, μεταφέρθηκε στα γραφεία του κινήματος «Ελευθερία ,Δημοκρατία, Δικαιοσύνη» του οποίου ήταν επικεφαλής, όπου εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης