Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η φωνητική υπηρεσία Alexa της Amazon ενσωματώνεται στα αυτοκίνητα Toyota και Lexus

tags :
Η φωνητική υπηρεσία Alexa της Amazon ενσωματώνεται στα αυτοκίνητα Toyota και Lexus
Τα συστήματα που ενεργοποιούνται με φωνή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στα νέα αυτοκίνητα
Η διείσδυση της φωνητικής υπηρεσίας Alexa της Amazon στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας συνεχίζεται, καθώς στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας η Toyota ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018, ότι η τεχνολογία φωνής θα ενσωματωθεί στα συστήματα ενημέρωσης των αυτοκινήτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η Alexa θα κάνει το ντεμπούτο της σε "επιλεγμένα οχήματα Toyota και Lexus με το Toyota Entune 3.0 App Suite και το Lexus Enform App Suite 2.0 το 2018", δήλωσε η Toyota σε ανακοίνωσή της.
Η Lexus είναι η πολυτελής μάρκα της εταιρείας.
"Τα πρόσθετα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα το 2019.
Αυτή η λειτουργία θα επιτρέψει στους πελάτες Toyota και Lexus στις ΗΠΑ να αλληλεπιδρούν με την Alexa στο αυτοκίνητο", αναφέρει η ανακοίνωση της Toyota.
Τα συστήματα που ενεργοποιούνται με φωνή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα στα νέα αυτοκίνητα, είτε μέσω της τεχνολογίας των κατασκευαστών είτε μέσω του Apple CarPlay ή του Android Auto.
Έως αυτό το σημείο, όμως, είναι μια μικτή τσάντα.
Η δημοτικότητα της Alexa στα σπίτια έχει οδηγήσει πολλούς παρατηρητές και αναλυτές να συμπεράνουν ότι θα μπορούσε να φέρει την υπηρεσία φωνής στα αυτοκίνητα σε ένα νέο επίπεδο.
"Μέσω της ενσωμάτωσής μας με τους πελάτες της Amazon, η Toyota και η Lexus θα είναι σύντομα σε θέση να μιλήσουν εύκολα με την Alexa στα αυτοκίνητά τους ενώ είναι εν κινήσει", δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Toyota Zack Hicks.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης