Τελευταία Νέα
Διεθνή

Handelsblatt: Τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Handelsblatt: Τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ
Η γερμανική εφημερίδα σχολιάζει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή (8/1/2018) συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
«Τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, σε δημοσίευμα της σχετικά με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή (8/1/2018) συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.
Η εφημερίδα εστιάζει τα μέτρα για το εργασικό και την απεργία, καθώς πλέον θα απαιτείται η έγκριση της πλειοψηφίας των εργαζομένων, ενώ επίσης θα πρέπει να πουληθούν μονάδες της ΔΕΗ.
Παράλληλα, στο νόμο που θα κατατεθεί στη Βουλή περιλαμβάνονται μέτρα για τα κόκκινα δάνεια.
Όσον αφορά στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός «είναι σίγουρος ότι η υπερχρεωμένη χώρα θα σταθεί στα πόδια της φέτος (σσ. 2018)».
«Είναι ένα ορόσημο για την έξοδο από την κρίση» επεσήμανε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ωστόσο ότι πρέπει να γίνει πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες.
Πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα σχολιάζεται ότι «ο Αλέξης Τσίπρας είναι αισιόδοξος για το μέλλον: Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης θέλει να οδηγήσει τη χώρα εκτός κρίσης φέτος (σσ. 2018).
Ένας νέος νόμος θα περιλαμβάνει πολλά μέτρα για την υλοποίηση του στόχου».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης