Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Καλές οι πιθανότητες για να περάσει η μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ

Trump: Καλές οι πιθανότητες για να περάσει η μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής των ΗΠΑ
Tο Κογκρέσο έχει καλές προοπτικές για να περάσει το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής, δήλωσε ο Trump
Για τη δημιουργία ενός συστήματος για τη μετανάστευση που θα εξυπηρετεί τους Αμερικανούς εργαζόμενους και θα βελτιώσει την ασφάλεια, δήλωσε σήμερα (04/01/2018) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ότι συνεργάζεται με τους βουλευτές, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι το Κογκρέσο έχει καλές προοπτικές για να περάσει το νομοσχέδιο για τη μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής.
Μιλώντας κατά την έναρξη των συνομιλιών με τους Ρεπουμπλικανούς βουλευτές, ο Trump εξέφρασε την εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ατόμων χωρίς έγγραφα που ήρθαν στις ΗΠΑ ως παιδιά.
Αλλά ανέφερε επίσης ότι το νομοσχέδιο θα πρέπει να περιλαμβάνει το χτίσιμο τείχους στα σύνορα, καθώς και μέτρα για τους μετανάστες «οικογενειακής αλυσίδας» και το τρέχον πρόγραμμα λοταρίας βίζας.
«Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε πολύ καλά», δήλωσε ο Trump.
«Αν έχουμε υποστήριξη από τους Δημοκρατικούς, πιστεύω ότι η DACA θα είναι καταπληκτική», πρόσθεσε, αναφερόμενος στον νόμο για τους λεγόμενους «Dreamers», ήτοι τα παιδιά των μεταναστών χωρίς χαρτιά που ήρθαν στις ΗΠΑ σε μικρή ηλικία.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης