Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boersen-Zeitung: Μπόνους για το 2017 δίνει στα στελέχη της η Deutsche Bank παρά την πτώση στα έσοδα της

tags :
Boersen-Zeitung: Μπόνους για το 2017 δίνει στα στελέχη της η Deutsche Bank παρά την πτώση στα έσοδα της
Η πτώση στα έσοδα των επενδυτικών προγραμμάτων της έφτασε στο 25% το τρίτο τρίμηνο του 2017 και πάνω από το ένα τρίτο στο τμήμα διαπραγμάτευσης ομολόγων
Κανονικά θα λάβουν τα «μπόνους» τους για το 2017 τα στελέχη της γερμανικής Deutsche Bank (DBKGn.DE) ενώ κάποιοι από τους υπαλλήλους θα πάρουν και αυξήσεις.
Αυτό δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας John Cryan, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Boersen-Zeitung ο οποίος χαιρέτισε τα σχέδια της Βρετανίας να αποπληρώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες για τις δαπανηρές κεφαλαιακές διατάξεις μετά το Brexit.
Ωστόσο η τράπεζα συνεχίζει να ανησυχεί για το πιθανό κόστος της φορολογικής μεταρρύθμισης στις ΗΠΑ, είπε χαρακτηριστικά.
Τα μπόνους στα υψηλόβαθμο στελέχη της Deutsche Bank μειώθηκαν στα 546 εκατομμύρια ευρώ το 2016 από 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ το 2015 μετά το πρόστιμο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων για την πώληση τοξικού χρέους που επιβλήθηκε στη γερμανική τράπεζα.
«Πάντα λέγαμε ότι θα επιστρέψουμε στο κανονικό σύστημα μεταβλητής αποζημίωσης το 2017», δήλωσε ο Cryan στην εφημερίδα. ανακοινώνοντας αυξήσεις στους μισθούς υπαλλήλων σε ορισμένες περιοχές».
Ωστόσο η μεγαλύτερη γερμανική τράπεζα παραμένει ευάλωτη και εύθραυστη καθώς βλέπει ακόμη πτώση σχεδόν 25% στα έσοδα των επενδυτικών προγραμμάτων της το τρίτο τρίμηνο του 2017 αλλά και πτώση πάνω από το ένα τρίτο στο τμήμα διαπραγμάτευσης ομολόγων ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους από την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης