Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η συμφωνία της Disney με τη Fox θα ανεβάσει την αξία της εταιρείας στα 60 δισ. δολάρια

tags :
Η συμφωνία της Disney με τη Fox θα ανεβάσει την αξία της εταιρείας στα 60 δισ. δολάρια
Η συμφωνία μπορεί να ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017
Η συμφωνία της Disney με την 21st Century Fox, υπολογίζεται ότι θα αποδώσει μία επιχειρηματική αξία 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC.
Οι μέτοχοι της Fox θα κατέχουν το 25% της νέας Disney, δήλωσαν οι ίδιες πηγές στο CNBC.
Η συμφωνία μπορεί να ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε το CNBC νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τη διαχείριση της νέας εταιρείας.
Η συμφωνία είναι μία αποδοχή ότι η επέκταση είναι απαραίτητη για τον ανταγωνισμό του Facebook, της Google Alphabet, της Amazon και του Netflix, που αλλάζουν τις καταναλωτικές συνήθειες.
Για τη Disney, είναι μία ευκαιρία να προστεθούν τα κινηματογραφικά στούντιο και οι παραγωγές τους και τα τηλεοπτικά προϊόντα, σε απευθείας προβολή προς τους καταναλωτές.
Τα περιουσιακά στοιχεία της Fox έχουν επίσης σημαντική διεθνή έκθεση, συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτησίας του 39% του Sky με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο.
Το Fox που θα συνεχίσει την μετάδοσή του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων και των αθλητικών δικτύων, αναμένεται να έχει κέρδη ύψους 2,8 δισ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης