Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η GM εισάγει εφαρμογή που επιτρέπει στους οδηγούς να ψωνίζουν από τα αυτοκίνητα

Η GM εισάγει εφαρμογή που επιτρέπει στους οδηγούς να ψωνίζουν από τα αυτοκίνητα
Η Marketplace δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να συναλλάσσονται με τους οδηγούς και τους επιβάτες
Η General Motors εισήγαγε μια εφαρμογή που θα επιτρέπει στους οδηγούς να ψωνίζουν από τα αυτοκίνητά τους ενώ οδηγούν.
Η πλατφόρμα ονομάζεται Marketplace και η GM την προσθέτει στα μοντέλα των Buick, Cadillac, Chevrolet και GMC χρονολογίας 2017 και μετά που έχουν συμβατά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Οι οδηγοί δεν θα χρειαστεί να αγοράσουν κάτι για να λάβουν την ενημέρωση.
Οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στοηMarketplace από τους πίνακες ελέγχου των αυτοκινήτων, όπου θα μπορούν να αγοράζουν τρόφιμα, να βρίσκουν βενζινάδικα, να λαμβάνουν εκπτώσεις για προϊόντα και υπηρεσίες της GM και να κάνουν κρατήσεις για θέσεις στάθμευσης, εστιατόρια και ξενοδοχεία, μεταξύ άλλων υπηρεσιών.
"Για τους περισσότερους εμπόρους, η καθημερινή μετακίνηση των καταναλωτών δεν είναι προσβάσιμη" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της GM, Santiago Chamorro.
"Η Marketplace δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να συναλλάσσονται με τους οδηγούς και τους επιβάτες, με έναν ουσιαστικό τρόπο που προσφέρει πραγματική αξία στους πελάτες μας".
Ενώ η Marketplace μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της οδήγησης, η GM έχει σχεδιάσει να ελαχιστοποιήσει τις ενέργειες που θα αποσπούν την προσοχή των οδηγών από το δρόμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης