Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Uber ενώνει τις δυνάμεις της με την Διεθνή Ένωση Δημόσιων Συγκοινωνιών

tags :
Η Uber ενώνει τις δυνάμεις της με την Διεθνή Ένωση Δημόσιων Συγκοινωνιών
Η Uber θέλει να συμβάλει στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης στους δρόμους
Η Uber δήλωσε ότι έγινε μέλος σε μία παγκόσμια ένωση δημόσιων συγκοινωνιών για τη βελτίωση της μεταφοράς στις πόλεις στις οποίες δραστηριοποιείται, αν και η μεγαλύτερη ένωση δημόσιων συγκοινωνιών της Βόρειας Αμερικής δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρος για την αμερικανική εταιρεία.
Η κίνηση της Uber να γίνει μέλος της Διεθνούς Ένωσης Δημοσίων Μεταφορών (UITP) αποτελεί μέρος της προσπάθειας της Uber να βελτιώσει τις σχέσεις της με τις τοπικές αρχές, μετά από μια σειρά ρυθμιστικών και νομικών κυρώσεων.
Η UITP αντιπροσωπεύει παρόχους δημόσιων μεταφορών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Transport for London, η οποία τον Σεπτέμβριο απέκλεισε την Uber από την άδεια εκμετάλλευσης της.
Η Uber, πρέπει να καθησυχάσει τις αρχές ότι αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της, μετά την αποκάλυψη για παραβίαση δεδομένων που οδήγησε σε έρευνες από ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο.
Ο Andrew Salzberg, επικεφαλής της πολιτικής μεταφορών και έρευνας της Uber, δήλωσε ότι η ευθυγράμμιση της εταιρείας με τις αρχές των δημόσιων συγκοινωνιών, ήταν ένας καλός τρόπος για να γίνει η Uber καλύτερος εταίρος για τις πόλεις.
Η εταιρεία, η οποία σήμερα εκτιμάται στα 69 δισεκατομμύρια δολάρια, δοκιμάζει μία πιο συνεργατική προσέγγιση των ρυθμιστικών αρχών υπό τη νέα CEO Dara Khosrowshahi, σε μια μετατόπιση από μία πιο επιθετική πολιτική από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Travis Kalanick.
Ο Salzberg δήλωσε ότι η εταιρεία θέλει επίσης να συμβάλει στη μείωση της συμφόρησης στους δρόμους, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης