Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βενεζουέλα: Ο Maduro διόρισε έναν στρατηγό ως υπουργό Πετρελαίου και πρόεδρο της PDVSA

Βενεζουέλα:  Ο Maduro διόρισε έναν στρατηγό ως υπουργό Πετρελαίου και πρόεδρο της PDVSA
Ο Maduro έθεσε ως βασικό στόχο «την αύξηση της παραγωγής» πετρελαίου, που αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 1,9 εκατομμύρια βαρέλια/ημέρα
Τον υποστράτηγο Manuel Quevedo διόρισε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolas Maduro, ως επικεφαλής της κρατικής εταιρείας πετρελαίου PDVSA, υποσχόμενος την «πλήρη αναδιάρθρωση» του ομίλου στον απόηχο των αποκαλύψεων υποθέσεων διαφθοράς.
Ο αξιωματικός ανέλαβε επίσης καθήκοντα υπουργού Πετρελαίου, γνωστοποίησε ο επικεφαλής του κράτους της Βενεζουέλας κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου διαγγέλματός του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.
Ο Maduro έθεσε ως βασικό στόχο «την αύξηση της παραγωγής» πετρελαίου, που αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 1,9 εκατομμύρια βαρέλια/ημέρα έναντι 2,27 εκατομμυρίων βαρελιών/ημέρα το 2016.
«Θα προχωρήσουμε στην πλήρη αναδιάρθρωση του PDVSA και με αυτή την ανακοίνωση ξεκινά αυτή η αναδιάρθρωση, είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.
Ο Quevedo που είναι υποστράτηγος της εθνοφρουράς, κατείχε έως σήμερα τη θέση του υπουργού Στέγασης.
Αντικαθιστά τον Nelson Marttinez στην ηγεσία του ομίλου PDVSA και τον Eulogio Del Pino ως επικεφαλής του υπουργείου Πετρελαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης