Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κέρδη στη Wall Street, στον απόηχο ισχυρών αποτελεσμάτων - Ρεκόρ για τον Nasdaq

Κέρδη στη Wall Street, στον απόηχο ισχυρών αποτελεσμάτων - Ρεκόρ για τον Nasdaq
Οι Lowe's, Medtronic, Hormel Foods και Dollar Tree όλες ανέφεραν αποτελέσματα καλύτερα των εκτιμήσεων 
Με σημαντικά κέρδη άνοιξε σήμερα (21/11/2017) η Wall Street, στον απόηχο ορισμένων ισχυρών εταιρικών αποτελεσμάτων, με τον Nasdaq να ανέρχεται αμέσως σε ενδοσυνεδριακό υψηλό. 
Περί τις 16:30, ο Dow Jones Industrial average ενισχυόταν κατά 0,47%, στις 23.541,48 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραφε κέρδη 0,38% και κινείτο στις 2.591,92 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείτο κατά 0,51% υψηλότερα, στις 6.825,62 μονάδες.
Οι Lowe's, Medtronic, Hormel Foods και Dollar Tree όλες ανέφεραν αποτελέσματα καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών για το γ’ τρίμηνο του 2017, ενώ μετά το κλείσιμο της αμερικανικής αγοράς, θα ανακοινώσουν οι Salesforce.com, Hewlett Packard Enterprise, GameStop και Guess.
Χθες (20/11), οι Intuit, Palo Alto Networks και Agilent Technologies δημοσίευσαν αποτελέσματα επίσης ανώτερα των προσδοκιών.

Οι αμερικανικές μετοχές συνέχισαν, εν τω μεταξύ, να δέχονται ώθηση από τις προσδοκίες ότι οι φορολογικές περικοπές θα μπορούσαν να στηρίξουν την τρέχουσα οικονομική επέκταση.
Τη Δευτέρα (20/11), ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ανέφερε στο υπουργικό συμβούλιο ότι η κυβέρνησή του «θα χαρίσει στον αμερικανικό λαό μια τεράστια φορολογική περικοπή για τα Χριστούγεννα».
Ωστόσο, οι επενδυτές παραμένουν ανήσυχοι σχετικά με το εάν μια συμφωνία θα μπορέσει να οριστικοποιηθεί πριν το τέλος του 2017.
Εν τω μεταξύ, τα «βλέμματα» των επενδυτών στρέφονται στα στοιχεία για τις πωλήσεις κατοικιών των ΗΠΑ, που αναμένονται αργότερα εντός της ημέρας, και σε μια συζήτηση στο Stern School of Business του Πανεπιστημίου Νέας Υόρκης, στην οποία θα συμμετάσχει η επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve, Fed), Janet Yellen.
Στο «μέτωπο» των εμπορευμάτων, ανοδικά κινείται σήμερα το πετρέλαιο, μετά την πτώση που κατέγραψε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, ανακτώντας ορισμένα από τα κέρδη που είχε σημειώσει την περασμένη εβδομάδα.
Περί τις 16:50, το αργό ενισχυόταν κατά 0,%, στα 56,7 δολ. ανά βαρέλι, ενώ το Brent κινείτο κατά 0,4% υψηλότερα, στα 62,5 δολ. ανά βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης