Τελευταία Νέα
Διεθνή

CNBC: Η Σ. Αραβία ζητά από την ελίτ των κατηγορούμενων για φοροδιαφυγή χρήματα για να γλιτώσουν τη φυλακή

CNBC: Η Σ. Αραβία ζητά από την ελίτ των κατηγορούμενων για φοροδιαφυγή χρήματα για να γλιτώσουν τη φυλακή
Η Σαουδική Αραβία βρήκε τον πρωτότυπο αυτό τρόπο για να καλύψει τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που έχει χάσει από την πτώση της τιμής του πετρελαίου
Το σκάνδαλο της φοροδιαφυγής δισεκατομμυριούχων, ανώτατων αξιωματικών, υπουργών και μελών της βασιλικής οικογένειας που έπληξε τη Σαουδική Αραβία οδήγησε τις αρχές σε μια πρωτότυπη μέθοδο απαλλαγής.
Όπως ανακοίνωσε, κάλεσε τους κατηγορούμενους αν θέλουν να απαλλαγούν από τις ποινές φυλάκισης να τις εξαργυρώσουν έναντι εκατομμυρίων δολαρίων για να γλιτώσουν τη φυλακή.
Όπως αναφέρει το CNBC, «η Σαουδική Αραβία βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να καλύψει τα δισεκατομμύρια των δολαρίων που έχει χάσει από την πτώση της τιμής του πετρελαίου» καθώς το Βασίλειο αναζητά νέες επενδύσεις.
Ο Σαουδάραβας βασιλιάς King Salman bin Abdulaziz πρόκειται να μεταβιβάσει το θρόνο του στο γιό του ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το φιλόδοξο σχέδιο «Vision 2030» που στοχεύει στο κατασκευαστικό θαύμα που διατελείτε στη χώρα με σκοπό να προλάβει τις δραματικές αλλαγές στην αγορά πετρελαίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης