Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η GM παρουσιάζει νέα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία χαμηλού κόστους

Η GM παρουσιάζει νέα ηλεκτρικά οχήματα με μπαταρία χαμηλού κόστους
Η GM προγραμματίζει επίσης την εισαγωγή δύο νέων ηλεκτρικών οχημάτων crossover θα μοιράζονται τα βασικά εξαρτήματα με το Chevrolet Bolt
Την παρουσίαση σχεδίων για την παραγωγή νέας οικογένειας ηλεκτρικών οχημάτων το 2021 με μπαταρίες που κοστίζουν περίπου 30% λιγότερο, από αυτές που χρησιμοποιούνται στο σημερινό Chevrolet Bolt, θα κάνει η γενική διευθυντής της General Motors, Mary Barra την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στους επενδυτές της εταιρείας.
Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ, αναπτύσσει μία ολοκαίνουργια πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων, που θα φιλοξενεί πολλαπλά μεγέθη και τμήματα που θα πωλούνται από διαφορετικές μάρκες GM στις ΗΠΑ και την Κίνα.
Η παρουσίαση της Barra θα προσθέσει νέες λεπτομέρειες στην επιθετική στρατηγική στην ηλεκτροκίνηση της GM.
Η GM προγραμματίζει επίσης την εισαγωγή δύο νέων ηλεκτρικών οχημάτων crossover θα μοιράζονται τα βασικά εξαρτήματα με το Chevrolet Bolt, σύμφωνα με την παρουσίαση.
Η εταιρεία επιδιώκει να μειώσει το κόστος των μπαταριών ιόντων λιθίου από 145 δολάρια ανά κιλοβατώρα σε λιγότερο από 100 δολάρια ανά κιλοβατώρα, γεγονός που θα φέρει το συνολικό κόστος των ηλεκτρικών οχημάτων πολύ πιο κοντά στα συγκρίσιμα μοντέλα με κινητήρες βενζίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης