Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump ευχαρίστησε μέσω Twitter τον πρόεδρο Xi και τη σύζυγό του για την «αξέχαστη βραδιά» στην Κίνα

Ο Trump ευχαρίστησε μέσω Twitter τον πρόεδρο Xi και τη σύζυγό του για την «αξέχαστη βραδιά» στην Κίνα
Το Twitter, αλλά επίσης το Facebook και το Google είναι απαγορευμένα στην Κίνα
Παρά τις αμφιβολίες αν θα μπορούσε να αναρτήσει τα αγαπημένα του tweets κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κίνα, στη σκιά του «Μεγάλου Σινικού Ηλεκτρονικού Τείχους» όπως ονομάζεται λόγω των απαγορεύσεων που ισχύουν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump τελικά το έπραξε.
Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στην Απαγορευμένη Πόλη, την πρώην κατοικία των αυτοκρατόρων, συνοδευόμενος από τον Κινέζο ομόλογό του Xi Jinping, ο Αμερικανός ηγέτης έγραψε στο πρώτο tweet που έστειλε από την Κίνα:
«Εξ ονόματος της Πρώτης Κυρίας Melania και εμού του ιδίου, ευχαριστώ για το αξέχαστο απόγευμα και την αξέχαστη βραδιά στην Απαγορευμένη Πόλη, πρόεδρε Xi και κυρία Peng Liyuan».
«Ανυπομονούμε να σας ξανασυναντήσουμε αύριο το πρωί!» συμπλήρωσε ο Trump, κάνοντας retweet σε ένα μήνυμα του Γαλλικού Πρακτορείου (@AFP) που συνοδευόταν από μια φωτογραφία των δύο ζευγαριών, με την πλάτη προς τον φακό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Απαγορευμένη Πόλη.
Το Twitter, αλλά επίσης το Facebook και το Google είναι απαγορευμένα στην Κίνα.
Ωστόσο, όπως κάθε ξένος που επισκέπτεται τη χώρα, ο Donald Trump μπορεί να συνεχίσει να κάνει αναρτήσεις από εκεί υπό την προϋπόθεση να καταβάλει τα τέλη περιαγωγής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης