Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος εναντίον του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Trump, Michael Flynn

Κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος εναντίον του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Trump, Michael Flynn
Ο Mueller  ενισχύει την πίεση επί του Flynn μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Paul Manafort
Ο ειδικός εισαγγελέας Robert Mueller έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για να ασκήσει δίωξη κατά του πρώην συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του Donald Trump, Michael Flynn και του γιου του, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News επικαλούμενο πηγές της έρευνας.
Η ομάδα του Mueller εξετάζει κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς λειτουργούς και για τον ρόλο του Φλιν στην απομάκρυνση αντιπάλου του προέδρου της Τουρκίας από τις ΗΠΑ έναντι εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Mueller  ενισχύει την πίεση επί του Flynn μετά την απαγγελία κατηγοριών κατά του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Trump, Paul Manafort, σύμφωνα με το NBC News.
Ο Flynn υπηρέτησε επί 24ήμερο ως σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Trump, αλλά αποπέμφθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι παρουσίασε διαστρεβλωμένα τις επαφές του με Ρώσο διπλωμάτη στον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Michael Pence.
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο διευκρίνισε ότι δικηγόροι του Flynn και του γιου του, που εργάσθηκε μαζί με τον πατέρα του, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες.
Το ίδιο και το γραφείο του Mueller.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης