Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαουδική Αραβία: Με κάθε τρόπο θα πρέπει να μειωθεί η παραγωγή πετρελαίου παγκοσμίως

Σαουδική Αραβία: Με κάθε τρόπο θα πρέπει να μειωθεί η παραγωγή πετρελαίου παγκοσμίως
Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία ηγούνται της παγκόσμιας συμφωνίας περικοπής της παραγωγής πετρελαίου με στόχο τη στήριξη των τιμών
Την καταβολή εντατικότερων προσπαθειών για τη μείωση των αποθεμάτων του πετρελαίου παγκοσμίως ζητεί η Σαουδική Αραβία, μία από τις χώρες που πρωτοστατούν στη συγκεκριμένη κατεύθυνση με σκοπό την αύξηση των τιμών του «μαύρου χρυσού».
«Υπάρχει γενικότερα ικανοποίηση για τη στρατηγική, που ακολουθούν οι 24 χώρες οι οποίες υπέγραψαν την παγκόσμια συμφωνία το 2016», δήλωσε ο Σαουδάραβας υπουργός πετρελαίου Khalid al-Falih μετά από συνάντηση με τους ομολόγους του από τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν.
Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία ηγούνται της παγκόσμιας συμφωνίας περικοπής της παραγωγής πετρελαίου με στόχο τη στήριξη των τιμών.
«Όλοι αναγνωρίζουν ότι το έργο μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, με κάθε τρόπο θα πρέπει να μειωθεί η παραγωγή πετρελαίου. 
Η αποστολή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, χρειάζεται να γίνει κάτι παραπάνω», πρόσθεσε.
Υπενθυμίζεται ότι, ήδη η Σαουδική Αραβία έχει εκφράσει την άποψη πως θα πρέπει να επεκταθεί χρονικά η συμφωνία για τη μείωση της παραγωγής πετρελαίου, που εκπνέει τον Μάρτιο 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης