Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι επενδυτές στηρίζουν τη μετοχή της Apple λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το γ΄ 3μηνο 2017

tags :
Οι επενδυτές στηρίζουν τη μετοχή της Apple λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το γ΄ 3μηνο 2017
Κάποια θετικά σχόλια για το το iPhone X σίγουρα έχουν βοηθήσει στην τόνωση του επενδυτικού κλίματος, πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Apple
Ώρες πριν την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το γ΄ 3μηνο 2017 την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, οι επενδυτές τοποθετούνται στη μετοχή του τεχνολογικού κολοσσού, οδηγώντας την σε νέα ρεκόρ.
Η μετοχή της Apple, οι οποία αυξήθηκε κατά 44% το 2017 και με ρυθμούς για το καλύτερο έτος από το 2010, σημείωσε ρεκόρ φτάνοντας τα 169,94 δολάρια την Τετάρτη.
Η απότομη άνοδος της μετοχής έχει προκαλέσει τοφόβο της αναστροφής, όμως οι επενδυτές στην αγορά bullish δεν δείχνουν να πτοούνται.
Ο κλάδος της τεχνολογίας έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες στη Wall Street, καθώς τα τριμηνιαία αποτελέσματα από τις Google – Alphabet, Microsoft και Intel, έχουν στείλει τις μετοχές τους σε ψηλά επίπεδα.
Σε καθεμία από αυτές τις εταιρείες, οι μετοχές υπερέβησαν τις προβλεπόμενες αποδόσεις, προφέροντας μεγάλα περιθώρια για bullish επενδύσεις.
Κάποια θετικά σχόλια για το το iPhone X σίγουρα έχουν βοηθήσει στην τόνωση του επενδυτικού κλίματος, πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Apple.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης