Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η μετοχή της Apple καταγράφει νέο ρεκόρ, καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του iPhone X

tags :
Η μετοχή της Apple καταγράφει νέο ρεκόρ, καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του iPhone X
Η μετοχή ανήλθε στα 168,07 δολάρια νωρίτερα στη συνεδρίαση της Wall Street, προσθέτοντας σχεδόν 26 δισ. δολάρια στην κεφαλαιοποίηση της Apple
Αρκετοί αναλυτές δεν θεωρούν τα θέματα παραγωγής των καινούργιων iPhone της Apple σημαντικά, ενώ καθώς πλησιάζει η κυκλοφορία του iPhone X η μετοχή της εταιρείας καταγράφει νέο ρεκόρ τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017.
Η εταιρεία δεν παρέχει στοιχεία προπαραγγελίας για τα iPhones, αφήνοντας τους επενδυτές και τους αναλυτές στο σκοτάδι, προσπαθώντας να εντοπίσουν τα αποτελέσματα μέσω έρευνας με τους προμηθευτές τους, τις έρευνες καταναλωτών και άλλους βιομηχανικούς δείκτες.
Αλλά το θετικό σχόλιο από τους αναλυτές τη Δευτέρα σηματοδότησε έντονη ζήτηση για την ακριβή συσκευή, με προπαραγγελίες που ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή.
Η Apple έχει προγραμματίσει να υποβάλει τα τριμηνιαία αποτελέσματα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017.
Η εταιρεία δημοσιοποιεί τα αποτελέσματα πωλήσεων στα αποτελέσματά της.
Από την κυκλοφορία του νέου iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου, η μετοχή υποχώρησε κατά 2,5% μέχρι το κλείσιμο της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου 2017.
Η μετοχή ανήλθε στα 168,07 δολάρια νωρίτερα στη συνεδρίαση της Wall Street, προσθέτοντας σχεδόν 26 δισ. δολάρια στην κεφαλαιοποίηση της, στο δρόμο για να γίνει η πρώτη εταιρεία που θα φτάσει το 1 τρισ. δολάρια.
"Με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone X στα καταστήματα λιανικής πώλησης της Apple την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, αναμένουμε πολύ μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως με περιορισμένη όμως την προσφορά iPhone X, από την εταιρεία", ανέφερε αναλυτής.
Η Wall Street πιστεύει στην Apple, με 31 από 38 τις χρηματιστηριακές εταιρείες να αξιολογούν τη μετοχή "buy".
Ο μέσος στόχος τιμής της μοτοχής στα 180 δολάρια προβλέπει την κεφαλαιοποίηση περίπου στα 930 δισ. δολαρία για τον κατασκευάστρια του iPhone.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης