Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οριακές μεταβολές στη Wall Street, με εταιρικά αποτελέσματα και macro στο επίκεντρο

Οριακές μεταβολές στη Wall Street, με εταιρικά αποτελέσματα και macro στο επίκεντρο
Οι Amgen, F5 Networks, Tractor Supply, Buffalo Wild Wings, Morningstar αναμένεται να ανακοινώσουν αποτελέσματα μετά το κλείσιμο
Με οριακές μεταβολές και μεικτά πρόσημα άνοιξε σήμερα (25/10/2017) η Wall Street, με τα «βλέμματα» των επενδυτών να είναι στραμμένα στα εταιρικά αποτελέσματα που ανακοινώνονται για το γ’ τρίμηνο του 2017, σε μια ιδιαίτερα «φορτωμένη» εβδομάδα.
Περί τις 16:30, ο Dow Jones Industrial average ενισχυόταν κατά 0,02%, στις 23.445,30 μονάδες, ο S&P 500 υποχωρούσε κατά 0,10%, στις 2.566,68 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείτο κατά 0,06% χαμηλότερα, στις 6.594,20 μονάδες.
Οι Boeing, Visa, Coca-Cola, Sirius XM και Anthem είναι μόνο μερικές από τις εταιρείες που ανέφεραν αποτελέσματα πριν το άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, ενώ οι Amgen, F5 Networks, Tractor Supply, Buffalo Wild Wings, Morningstar και πολλές άλλες αναμένεται να ανακοινώσουν μετά το κλείσιμο.
Εκτός από τα εταιρικά αποτελέσματα, οι επενδυτές παρακολουθούν και μια σειρά από στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ.
Η μετοχή της Boeing υποχωρούσε κατά 0,9%, παρά το γεγονός ότι η εταιρεία ανέφερε κέρδη και πωλήσεις υψηλότερα των προσδοκιών των αναλυτών, ενώ αναβάθμισε τις προβλέψεις της για το σύνολο του έτους.
Από την άλλη, η μετοχή της Visa ενισχυόταν κατά 1,5%, στον απόηχο επίσης καλύτερων των προσδοκιών αποτελεσμάτων για το γ’ τρίμηνο του 2017, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε πως περισσότεροι πελάτες πραγματοποίησαν πληρωμές μέσω του δικτύου της.



Εκτός από τα εταιρικά αποτελέσματα, οι επενδυτές παρακολουθούν και μια σειρά από στοιχεία για την οικονομία των ΗΠΑ.
Σημερινή έκθεση έδειξε ότι οι παραγγελίες διαρκών καταναλωτικών αγαθών στις ΗΠΑ ενισχύθηκαν κατά 2,2% τον Σεπτέμβριο 2017, καλύτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών, που έκαναν λόγο για αύξηση 1%.
Στο «μέτωπο» των εμπορευμάτων, μεικτές τάσεις εμφανίζουν σήμερα οι τιμές του πετρελαίου, παραμένοντας ωστόσο κοντά σε υψηλά τεσσάρων εβδομάδων.
Ειδικότερα, περί τις 16:50, το αργό υποχωρούσε κατά 0,4%, στα 52,2 δολ. ανά βαρέλι, ενώ το Brent κινείτο κατά 0,1% υψηλότερα, στα 58,4 δολ. ανά βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης