Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λευκός Οίκος: O Trump έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών Tillerson

Λευκός Οίκος: O Trump έχει εμπιστοσύνη στον υπουργό Εξωτερικών Tillerson
Αν ο πρόεδρος δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιον, αυτό το άτομο δεν θα παραμείνει στη θέση του, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Sanders
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, διατηρεί την εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Rex Tillerson, δήλωσε σήμερα (4/10/2017) η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Sarah Sanders.
«Όπως έχουμε πει πολλές φορές στο παρελθόν, αν ο πρόεδρος δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιον, αυτό το άτομο δεν θα παραμείνει στη θέση του», δήλωσε η Sanders σε δημοσιογράφους από το Air Force One.
Η ίδια ανέφερε ότι ο Trump και ο Tillerson δεν μίλησαν σήμερα.
Νωρίτερα, δημοσίευμα του NBC News ανέφερε ότι ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αποκάλεσε τον Trump «ηλίθιο» λίγο πριν από το τέλος μιας συνάντησης στο Πεντάγωνο αυτό το καλοκαίρι και απείλησε με παραίτηση την ίδια περίοδο εξαιτίας των βαθιών διαφορών με τον αμερικανό πρόεδρο.
Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, που επικαλέστηκε πολλούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής διοίκησης, ο αντιπρόεδρος Mike Pence συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας λίγες ημέρες μετά την θυελλώδη αυτή συνεδρίαση που έγινε την 20η Ιουλίου προκειμένου να του ζητήσει να επιδεικνύει μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης