Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Τουλάχιστον 300 νεκροί τζιχαντιστές σε αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας

Συρία: Τουλάχιστον 300 νεκροί τζιχαντιστές σε αεροπορικές επιδρομές της Ρωσίας
Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι από τις επιδρομές τραυματίστηκαν πάνω από 170 τρομοκράτες
Τουλάχιστον 300 νεκροί και πάνω από 170 τραυματίες είναι ο απολογισμός των αεροπορικών επιδρομών που πραγματοποίησε η Ρωσία κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία τις τελευταίες δύο ημέρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα (3/10) το Υπουργείο Άμυνας της χώρας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού Υπουργείου, Igor Konashenkov, οι επιδρομές έπληξαν τρεις διοικητικές μονάδες, εννέα βασικές τοποθεσίες, καθώς και όπλα και αποθήκες πυρομαχικών του Ισλαμικού Κράτους.
«Τουλάχιστον επτά διοικητές διαφόρων επιπέδων έχουν σκοτωθεί, συμπεριλαμβανομένου και του Abu Islam Al-Kazaki, ο οποίος συντόνιζε τις επιθέσεις του Ισλαμικού Κράτους στην κοιλάδα του Ευφράτη», αναφέρει ο εκπρόσωπος του Υπουργίου, ενώ πρόσθεσε ότι αρκετά από τα άτομα ήταν ξένοι μισθοφόροι με καταγωγή από τον Βόρειο Καύκασο.
«Χάρη στις αποτελεσματικές ενέργειες της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, τα συριακά στρατεύματα συνεχίζουν να απελευθερώνουν την περιοχή κατά μήκος του ποταμού Ευφράτη από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους», καταλήγει ο Konashenkov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης