Τελευταία Νέα
Διεθνή

Nissan: Ανακαλεί 1,2 εκατ. οχήματα στην Ιαπωνία λόγω τεχνικών ζητημάτων

tags :
Nissan: Ανακαλεί 1,2 εκατ. οχήματα στην Ιαπωνία λόγω τεχνικών ζητημάτων
Οι ανακλήσεις αφορούν οχήματα που κατασκευάστηκαν την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Σεπτεμβρίου 2017
Περισσότερα από 1,2 εκατ. οχήματα αναμένεται να ανακαλέσει το προσεχές διάστημα η Nissan από την αγορά της Ιαπωνίας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, προκειμένου να υποβληθούν σε επανέλεγχο, καθώς ορισμένα από τα εγχώρια εργοστάσια πραγωγής δεν ακολουθούσαν τις διαδικασίες που είχαν συμφωνηθεί από την εγχώρια αγορά.
Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε η Nissan, το ιαπωνικό Υπουργείο ΜΕταφορών διαπίστωσε ότι ορισμένοι έλεγχοι για την τελική επιθεώρηση των οχημάτων πραγματοποιήθηκαν από τεχνικούς οι οποίοι «δεν είχαν αυτή την αρμοδιότητα» καλώντας την εταιρεία να επανεξετάσει τα σχετικά οχήματα στις ενιρποσωπείες της.
Οι ανακλήσεις αφορούν οχήματα που κατασκευάστηκαν την περίοδο μεταξύ Οκτωβρίου 2014 και Σεπτεμβρίου 2017, ενώ στους σχετικούς ελέγχουνς θα συμπεριληφθούν και 34 χιλ. ακόμα οχήματα τα οποία δεν ειναι ακόμα εγγεγραμμένα.
Παράλληλα, η Nissan δήλωσε ότι ήδη έχει συσταθεί ομάδα η οποία θα διερευνήσει τα αίτια που οδήγησαν στη συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς και μέτρα αποφυγής παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης