Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Κορέα - Θα κάνω ό,τι πρέπει να γίνει

Trump: Δεν θα χάσω τον χρόνο μου σε διαπραγματεύσεις με τη Βόρεια Κορέα - Θα κάνω ό,τι πρέπει να γίνει
«Είπα στον Rex Tillerson, τον υπέροχο υπουργό Εξωτερικών μας, ότι χάνει το χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό πυραυλάνθρωπο» έγραψε ο Trump στο Twitter
Στην αυστηρή γλώσσα απέναντι στη Βόρεια Κορέα επανήλθε ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, σήμερα (1/10) μία μέρα μετά τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Rex Tillerson, πως επιδιώκει απευθείας διάλογο με την Πιονγκγιάνγκ για το ζήτημα του πυρηνικού της οπλοστασίου.
Ο Trump αποκάλυψε, πως είπε στον Tillerson ότι, δεν θα χάσει το χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un, τον οποίο  αποκάλεσε εκ νέου πυραυλάνθρωπο (Rocket Man).
«Είπα στον Rex Tillerson, τον υπέροχο υπουργό Εξωτερικών μας, ότι χάνει το χρόνο του προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τον μικρό πυραυλάνθρωπο» έγραψε ο Trump στο Twitter και ενώ ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας ανέφερε, πως η Ουάσιγκτον επικοινωνούσε απευθείας με τη Βόρεια Κορέα για το πυρηνικό της πρόγραμμα. 
«Εξοικονόμησε ενέργεια Rex, θα κάνουμε ό, τι πρέπει να γίνει!» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης