Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βόρεια Κορέα: Κήρυξη πολέμου οι δηλώσεις Trump - Έχουμε δικαίωμα να λάβουμε αντίμετρα

Βόρεια Κορέα: Κήρυξη πολέμου οι δηλώσεις Trump - Έχουμε δικαίωμα να λάβουμε αντίμετρα
Όλος ο κόσμος θα πρέπει να θυμάται ότι ήταν οι ΗΠΑ που κήρυξαν πρώτες τον πόλεμο ενάντια στη χώρα μας, δήλωσε ο ΥΠΕΞ της Β. Κορέας
Κήρυξη πολέμου συνιστούν τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump, δήλωσε σήμερα (25/9/2017) ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Ri Yong Ho, τονίζοντας πως η χώρα του έχει κάθε δικαίωμα να λάβει αντίμετρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάρριψης αμερικανικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών, ακόμη κι αν αυτά δεν βρίσκονται εντός του εναέριο χώρου της.
«Όλος ο κόσμος θα πρέπει να θυμάται ότι ήταν οι ΗΠΑ που κήρυξαν πρώτες τον πόλεμο ενάντια στη χώρα μας», τόνισε ο Ri σε δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη.
«Από τη στιγμή που οι ΗΠΑ κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον μας, διατηρούμε κάθε δικαίωμα να λάβουμε αντίμετρα, όπως να καταρρίψουμε αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη ακόμη και αν δεν βρίσκονται εντός του εναέριου χώρου της χώρας μας», τόνισε ο επικεφαλής της βορειοκορεατικής διπλωματίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε στο Twitter ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας και ο ηγέτης της χώρας αυτής, Kim Jong-un, «δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη»

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης