Τελευταία Νέα
Διεθνή

BBC: Οι εργατικοί ζητούν από τον Corbyn να υπερασπιστεί την παραμονή της Βρετανίας στην ενιαία αγορά

BBC: Οι εργατικοί ζητούν από τον Corbyn να υπερασπιστεί την παραμονή της Βρετανίας στην ενιαία αγορά
Πάνω από 40 βουλευτές του κόμματoς κι άλλες τόσες σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό αυτό χώρο έχουν υπογράψει επιστολή 
Την άποψή του ότι η Βρετανία θα πρέπει να παραμείνει στην ενιαία αγορά με την ΕΕ μετά το Brexit εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο επικεφαλής των Εργατικών Jeremy Corbyn.
Όπως αναφέρει το BBC ο αρχηγός του κόμματος επιθυμεί να ακούσει τις απόψεις των εργατικών που επιθυμούν να υπάρξει ένα «μαλακό brexit» ώστε να προστατευτούν οι θέσεις εργασίας και οι επενδύσεις στη βιομηχανία.
Πάνω από 40 βουλευτές του κόμματός του κι άλλες τόσες σημαντικές προσωπικότητες από τον πολιτικό αυτό χώρο έχουν υπογράψει επιστολή με την οποία ζητούν από τον Corbyn να κάνει ότι είναι δυνατό ώστε να παραμείνει η Βρετανία στην ενιαία αγορά.
Αναφερόμενος στη μεταβατική περίοδο, η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να διευκολύνει την έξοδο της χώρας από την ΕΕ, υποστηρίζει πως θα πρέπει να διαρκέσει όσο είναι αναγκαίο.
«Πρέπει να παραμείνουμε σε μια μεταβατική περίοδο όσο χρειάζεται...Θεωρώ ότι είναι αδύνατο κάποιος να δώσει έναν ακριβή χρονικό προσδιορισμό» δήλωσε Corbyn και πρόσθεσε ότι δεν φαντάζεται μια τέτοια περίοδο που θα διαρκούσε έως και μια δεκαετία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης