Τελευταία Νέα
Διεθνή

Να μην ψηφίσει το νόμο για το Brexit απειλεί το βρετανικό Εργατικό Κόμμα

tags :
Να μην ψηφίσει το νόμο για το Brexit απειλεί το βρετανικό Εργατικό Κόμμα
Ζητά αναθεώρησή του προς αποφυγή «αποκλεισμού» του Κοινοβουλίου από τις αποφάσεις
Με καταψήφιση του νόμου για το Brexit απειλούν οι Εργατικοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η βρετανική κυβέρνηση οφείλει να επιφέρει ορισμένες αλλαγές στις προτάσεις της.
Στόχος να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι υπουργοί να έχουν τη δυνατότητα να παρακάμπτουν το Κοινοβούλιο.
Το βρετανικό Κοινοβούλιο θα ξεκινήσει την Πέμπτη (7/9) τη συζήτηση αναφορικά με το εν λόγω νομοσχέδιο και η ψήφισή του θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.
«Το Εργατικό Κόμμα σέβεται απόλυτα τη δημοκρατική απόφαση να εγκαταλείψουμε την Ε.Ε. και στηρίζει την άνευ δασμών σύνδεση με την ευρωπαϊκή κοινή αγορά. Όμως, ως δημοκράτες, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε το εν λόγω νόμο, καθώς εάν δεν υπάρξει αναθεώρησή του τότε οι υπουργοί θα μπορούν να παρακάμπτουν το κοινοβούλιο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης