Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Βρετανία βρίσκεται σε «καλή θέση» στις συνομιλίες για το Brexit, αναφέρει εκπρόσωπος της May

H Βρετανία βρίσκεται σε «καλή θέση» στις συνομιλίες για το Brexit, αναφέρει εκπρόσωπος της May
Θέλουμε να συμφωνήσουμε με την Ε.Ε. να συνεχίσουμε τις συζητήσεις για τις μελλοντικές σχέσεις μέχρι τον Οκτώβριο, πρόσθεσε εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού
Η Βρετανία αισθάνεται ότι βρίσκεται σε καλή θέση στις διαπραγματεύσεις σχετικά με το Brexit και θέλει να συμφωνήσει με την Ε.Ε. να συνεχίσουν τις συζητήσεις για τις μελλοντικές τους σχέσεις μέχρι τον Οκτώβριο, δήλωσε σήμερα (29/8/2017) εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
Χθες (28/8) ξεκίνησε ο τρίτος γύρος συνομιλιών μεταξύ Λονδίνου και Βρυξελλών, στον οποίο η Ε.Ε. έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα τα θέματα του λογαριασμού που θα πρέπει να πληρώσει το Ηνωμένο Βασίλειο όταν αποχωρήσει από την Ε.Ε., τα δικαιώματα των Ευρωπαίων που ζουν στο βρετανικό έδαφος και των Βρετανών σε κράτη μέλη της Ε.Ε., καθώς και το νομικό καθεστώς που θα διέπει τα σύνορα της Ιρλανδίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.
«Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε σε μια καλή θέση και επιθυμούμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες για τις μελλοντικές μας σχέσεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
«Όπως έχει τονίσει ο (υπουργός Brexit) David Davis, πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε από την Ε.Ε. να δείχνει μια περισσότερη φαντασία και ευελιξία όταν προσέρχεται σε αυτές τις συνομιλίες», πρόσθεσε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης