Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marketwatch: Στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple

tags :
Marketwatch: Στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple
Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία iPhones, συμπεριλαμβανομένου ενός επετειακού για τα 10 χρόνια της συσκευής
Σε μια εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να παρουσιάσει η Apple τα νέα της προϊόντα, όπως μεταδίδει το «Marketwatch», επικαλούμενο πηγές με γνώση των σχεδίων της αμερικανικής εταιρείας, ενισχύοντας τις προσδοκίες ότι ο τεχνολογικός κολοσσός θα κυκλοφορήσει νέα iPhones και smartwatch πολύ νωρίτερα από την περίοδο των εορτών.
Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει τρία iPhones, σύμφωνα με άλλα άτομα που επικαλείται το «Marketwatch», συμπεριλαμβανομένου ενός επετειακού για τα 10 χρόνια της συσκευής, που είναι μεγαλύτερο και ακριβότερο και διαθέτει λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, καθώς και ενημερώσεις για τα δύο μοντέλα του iPhone 7 που κυκλοφόρησε πέρυσι.
Αναλυτές είχαν αναφέρει τους τελευταίους μήνες ότι δυσλειτουργίες στην παραγωγή του νεότερου iPhone θα μπορούσαν να καθυστερήσουν το λανσάρισμά του.
Ωστόσο, εάν η εκδήλωση πραγματοποιηθεί όντως στις 12 Σεπτεμβρίου, η χρονική στιγμή θα είναι κατά προσέγγιση συνεπής με αντίστοιχες παρουσιάσεις iPhones τα προηγούμενα χρόνια, καθησυχάζοντας τους επενδυτές και τους πελάτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης