Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Επίθεση» Stern στον Trump: Τον συσχετίζει με τον Hitler - Πως υποδαυλίζει το μίσος στην Αμερική

«Επίθεση» Stern στον Trump: Τον συσχετίζει με τον Hitler - Πως υποδαυλίζει το μίσος στην Αμερική
Πρόσφατα το περιοδικό Der Spiegel παρουσίαζε στο εξώφυλλό του τον Αμερικανό πρόεδρο να φορά τη λευκή κουκούλα της Κου-Κλουξ-Κλαν
Απευθείας συσχετισμό του Αμερικανού προέδρου με τον Χίτλερ επιχειρεί το γερμανικό περιοδικό Stern, που στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του απεικονίζεται ο Trump τυλιγμένος με την αμερικανική σημαία να προτείνει το δεξί του χέρι σε ναζιστικό χαιρετισμό.
«Ο αγών του», τιτλοφορείται το τεύχος, σε άμεση αναφορά στο γνωστό αυτοβιογραφικό βιβλίο του Hitler «Ο αγών μου», το οποίο αποτέλεσε το ιδεολογικό μανιφέστο του ναζιστικού κόμματος.
Στον υπότιτλο επισημαίνεται: «Νεοναζί, Κου-Κλουξ-Κλαν, ρατσισμός: πώς ο Donald Trump υποδαυλίζει το μίσος στην Αμερική».



Επισημαίνεται ότι τις τελευταίες μέρες, ο γερμανικός Τύπος έχει σχολιάσει ιδιαίτερα επικριτικά τις «ίσες αποστάσεις» που τήρησε ο Trump από τους εμπλεκόμενους στα αιματηρά επεισόδια που σημειώθηκαν στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια από διαδηλωτές της «υπεροχής των λευκών».
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι την περασμένη εβδομάδα και το περιοδικό Der Spiegel παρουσίαζε στο εξώφυλλό του τον Αμερικανό πρόεδρο να φορά τη λευκή κουκούλα της Κου-Κλουξ-Κλαν, με τίτλο «Το πραγματικό πρόσωπο του Donald Trump».



www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης