Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση του Macron με τον Schulz στο Παρίσι την Πέμπτη (20/7) – Στο επίκεντρο η ενδυνάμωση της ΕΕ

Συνάντηση του Macron με τον Schulz στο Παρίσι την Πέμπτη (20/7) – Στο επίκεντρο η ενδυνάμωση της ΕΕ
Ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών ευελπιστεί σε μία εκλογική νίκη απέναντι στην καγκελάριο Merkel αλλά το κεντροαριστερό κόμμα έχει χάσει την αρχική του δημοσκοπική ορμή
Συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron θα έχει στο Παρίσι την προσεχή Πέμπτη (20/7) ο Σοσιαλδημοκράτης υποψήφιος στις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές (24/9) Martin Schulz.
Ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών ευελπιστεί σε μία εκλογική νίκη απέναντι στην καγκελάριο Merkel αλλά το κεντροαριστερό κόμμα έχει χάσει την αρχική του δημοσκοπική ορμή τους πρώτους μήνες του 2017.
Θα δώσει μια ομιλία για το μέλλον της Ευρώπης στο πανεπιστήμιο του Παρισιού, πριν συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017.
Ο κ. Schulz, πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναμένεται να περιγράψει τα σχέδιά του για μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αύριο (16/7).
Από την πλευρά της η Merkel μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση σήμερα (15/7) σημείωσε ότι η απόφαση της Βρετανίας να εγκαταλείψει την ΕΕ και η εκλογική νίκη του μεταρρυθμιστή Macron στη Γαλλία άλλαξαν την άποψή της για την ΕΕ, προσθέτοντας ότι αξίζει να αγωνιστούμε για μια ισχυρότερη Ευρώπη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης