Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tagesspiegel: Ντροπή για τη Γερμανία το όργιο βίας με τους διαδηλωτές στη Σύνοδο των G20

Tagesspiegel: Ντροπή για τη Γερμανία το όργιο βίας με τους διαδηλωτές στη Σύνοδο των G20
Eπιρρίπτουν ευθύνες και στην A. Merkel που δεν έλαβε τις σωστές αποφάσεις 
Εξοργισμένοι από «το όργιο βίας» που παρακολούθησαν το διήμερο την Συνόδου των G20 δηλώνουν οι Γερμανοί οι οποίοι επιρρίπτουν ευθύνες και στην A. Merkel.
Όπως αναφέρει το Reuters, οι γερμανοί είναι δυσαρεστημένοι από την παρουσία μόλις 20 χιλιάδων αστυνομικών που προσπαθούσαν να ελέγξουν, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα πάνω από 100 χιλιάδες διαδηλωτές, πολλοί από τους οποίους διαδήλωσαν ειρηνικά, αν και η εντύπωση που έμεινε είναι ότι όλα έγιναν γυαλιά καρφιά.
Η γερμανική Tagesspiegel χαρακτήρισε την εικόνα με τα βίαια επεισόδια «ντροπή για τη Γερμανία» λέγοντας ότι «οι εικόνες με τους αβοήθητους αστυνομικούς που δεν μπορούσαν να διασφαλίσουν την τάξη και να προστατεύσουν τις περιουσίες είναι πολιτική καταστροφή».
Η Bild δημοσιεύει φωτογραφίες με αναρχικούς να σπάνε και να καταστρέφουν περιουσίες και ακριβώς δίπλα τους πολιτικούς σχολιάζοντας ότι πρόκειται για «δολοφόνους και αποτυχημένους».
Το όργιο βίας και η κατεστραμμένη πόλη που έμεινε πίσω έχει εξοργίσει τους πολίτες οι οποίοι διαπιστώνουν ότι η κυβέρνηση Merkel λίγους μήνες πριν από τις εκλογές αδυνατεί να λάβει τις σωστές αποφάσεις ώστε να αποτρέψει δυσμενής καταστάσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης