Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian : Σαρκαστικά και επικριτικά τα σχόλια για την παρουσία της Ivanka Trump στη Σύνοδο των G20

tags :
Guardian : Σαρκαστικά και επικριτικά τα σχόλια για την παρουσία της Ivanka Trump στη Σύνοδο των G20
Tο γεγονός ότι πήρε τη θέση του πατέρας της στη Σύνοδο των G20 δείχνει νεποτισμό και προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για τις διπλωματικές της ικανότητες
Σαρκαστικά και επικριτικά σχόλια προκάλεσε η απόφαση του αμερικανού προέδρου Donald Trump να παραχωρήσει τη θέση του στη συνάντηση των G20 στην κόρη του Ivanka.
Μάλιστα, στην «οικογενειακή» φωτογραφία που παραδοσιακά βγάζουν οι ηγέτες ο αμερικανός πρόεδρος είναι απών με την Ivanka να φωτογραφίζεται δίπλα στην γερμανίδα καγκελάριο και τον κινέζο πρόεδρο.
Όπως υποστηρίζει ο Guardian, το γεγονός ότι η Ivanka, η οποία δεν κατέχει κυβερνητική θέση, μετείχε σε μια τόσο σημαντική σύνοδο προκάλεσε επικριτικά σχόλια καθώς η ίδια είχε δηλώσει πως «θα προσπαθήσει να μείνει μακριά από την πολιτική».
«Tο γεγονός ότι η πρώην επιχειρηματίας πήρε τη θέση του πατέρας της στη Σύνοδο των G20 δείχνει νεποτισμό και προκαλεί τεράστια ερωτηματικά για τις διπλωματικές της ικανότητες» αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.
Ο εκπρόσωπος της πάντως δήλωσε στο Bloomberg ότι «η Ivanka κάθισε στο πίσω μέρος της αίθουσας και για λίγο μετακινήθηκε στη θέση του αμερικανού προέδρου όταν αυτός αποχώρησε την ώρα που ο πρόεδρος της παγκόσμιας τράπεζας αναφερόταν στο μεταναστευτικό και την υγεία, ζητήματα σχετικά με την χρηματοδότηση των 50 εκ δολαρίων που θέλει να παρέχει ο αμερικανός πρόεδρος μέσω του προγράμματος για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, που θα διαχειρίζεται η κόρη του Ivanka».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης