Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η Ρωσία δεν ενεπλάκη στις αμερικανικές εκλογές το 2016 - Δεν υπάρχουν αποδείξεις

Putin: Η Ρωσία δεν ενεπλάκη στις αμερικανικές εκλογές το 2016 -  Δεν υπάρχουν αποδείξεις
Ο Putin υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο διπλωματική πηγή
Διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή της Μόσχας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο 2016 ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
Μάλιστα παρείχε ο ίδιος ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους τη διαβεβαίωση περί μη εμπλοκής του Κρεμλίνου στην εκλογική διαδικασία στις ΗΠΑ στους ηγέτες των χωρών –μελών της ομάδας G20 κατά τη σύνοδό τους στο Αμβούργο.
Ο Putin υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι τέτοιο, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο διπλωματική πηγή.
Τον Δεκέμβριο 2016 το Reuters είχε αναφέρει, πως η CIA  κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Ρωσία παρενέβη στις αμερικάνικες εκλογές προκειμένου να βοηθήσει τον Donald Trump να κερδίσει και όχι απλά για να υπονομεύσει το εκλογικό σύστημα των ΗΠΑ.
Οι μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι η προεκλογική εκστρατεία σχεδιάστηκε από αξιωματούχους της ρωσικής κυβέρνησης για να βοηθήσουν τον Trump στην προσπάθειά του να κερδίσει τις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης