Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Boeing εντείνει την «αερομαχία» της με την Airbus με ένα νέο και οικονομικό «όπλο»

tags :
Η Boeing εντείνει την «αερομαχία» της με την Airbus με ένα νέο και οικονομικό «όπλο»
Η αμερικανική εταιρεία αεροναυπηγικής θα παρουσιάσει τη βελτιωμένη έκδοση του αεροσκάφους της στην αεροπορική έκθεση του Παρισιού τη Δευτέρα 19/6
Σε «επιθετική» αντιμετώπιση της ανταγωνίστριάς της Airbus αναμένεται να προχωρήσει η Boeing.
Παρουσιάζει τη νέα έκδοση του αεροσκάφους της 737 Max, με την οποία υπόσχεται στις αεροπορικές εταιρείες πως μπορούν να περιορίσουν ετησίως τα λειτουργικά τους κόστη κατά 1,5 εκατ. δολάρια.
Η αμερικανική εταιρεία αεροναυπηγικής θα παρουσιάσει τη βελτιωμένη έκδοση του αεροσκάφους της στην αεροπορική έκθεση του Παρισιού τη Δευτέρα 19/6, όπου χιλιάδες ενδιαφερόμενοι προσέρχονται για αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων και συμφωνιών.
Η ευρωπαϊκή Airbus,με έδρα την Τουλούζη, επιδιώκει να φτάσει τη Boeing στις παραγγελίες αεροσκαφών στη γαλλική επίδειξη, ενώ η αμερικανική εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι μπορεί να παραδώσει ταχύτερα τα αεροσκάφη στους πελάτες της.
Ωστόσο, η Boeing θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει αυτή τη «μάχη» τη Δευτέρα 19/6/2017 με την αποκάλυψη του 737 Max 10, ενός αεριωθούμενου για το οποίο ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αρκετές αεροπορικές εταιρείες.
Το νέο αεροσκάφος είναι η απάντηση της Boeing στο Α321 Neo της Airbus, το οποίο ανταπεξήλθε στη «σύγκρουση», με το 737 Max 9, όπως αναφέρουν οι Financial Times. 
Η μεγάλη απόσταση και η υψηλή απόδοση καυσίμου του A321 Νέο βοήθησαν το μεγαλύτερο αεροδιαστημικό συγκρότημα της Ευρώπης να προσεγγίσει το 60% της μεγάλης αγοράς μικρού όγκου αεροσκαφών.
«Η Boeing χρειάζεται κάτι για να ανταγωνιστεί το A321», λέει ο Sash Tusa, αναλυτής αεροναυπηγικής.
«Το A321 έχει ξεπεράσει το Max 9», προσθέτει.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης