Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε διαρκές ράλι ανόδου η μετοχή της NVDIA, χωρίς η εταιρεία να έχει ανακοινώσει κάτι σημαντικό!

tags :
Σε διαρκές ράλι ανόδου η μετοχή της NVDIA, χωρίς η εταιρεία να έχει ανακοινώσει κάτι σημαντικό!
Η εταιρεία αναμένεται να επικεντρωθεί στις κάρτες γραφικών για παιχνίδια, καθώς αναμένεται να έχει έσοδα ύψους 6,1 δισ. δολαρίων το 2018
Οι μετοχές της Nvidia ανεβαίνουν τόσο γρήγορα, που έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς όσο της Google.
Η μετοχή της κατασκευάστριας καρτών γραφικών έχει ανέβει περίπου 5% την Παρασκευή (9 Ιουνίου 2017) και 16,24% συνολικά αυτή την εβδομάδα, χωρίς η εταιρεία να έχει ανακοινώσει κάτι σημαντικό.
Η άνοδος της εταιρείας μπορεί να εξηγηθεί εν μέρει από την αυξημένη ζήτηση για ισχυρές μονάδες επεξεργασίας γραφικών παγκοσμίως.
Η εικονική πραγματικότητα, τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, η εκμάθηση μηχανών και η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργούν καλά με μονάδες GPU (Graphics Processing Units).
Η εταιρεία αναμένεται να επικεντρωθεί στις κάρτες γραφικών για παιχνίδια, καθώς αναμένεται να έχει έσοδα ύψους 6,1 δισ. δολαρίων το 2018 από το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς.
Εν τω μεταξύ, ο μεγαλύτερος «οπαδός» της Nvidia στη Wall Street είναι η Citi Research, η οποία λέει ότι τα μικρο-τσιπς της Nvidia μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μεγάλα κέντρα δεδομένων, τα περισσότερα από τα οποία κατασκευάζονται για να συμβαδίζουν με την τεχνητή νοημοσύνη και την εικονική πραγματικότητα.
Η εταιρεία αύξησε την τιμή στόχου για τη μετοχή της στα 180 δολάρια, αντιπροσωπεύοντας αύξηση 8,5% στην τρέχουσα τιμή της μετοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης