Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η United Airlines διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Βενεζουέλα από τον Ιούλιο 2017

Η United Airlines διακόπτει τις πτήσεις της προς τη Βενεζουέλα από τον Ιούλιο 2017
Η καθημερινή πτήση μεταξύ Χιούστον και Καράκας θα ανασταλεί λόγω της χαμηλής ζήτησης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Charles Hobart
Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines ανακοίνωσε, πως θα αναστείλει τις πτήσεις προς τη Βενεζουέλα τον Ιούλιο 2017, μια κίνηση που περιορίζει περαιτέρω την πρόσβαση στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής που βυθίζεται στο οικονομικό χάος εν μέσω έντονων πολιτικών διαμαρτυριών.
Η καθημερινή πτήση μεταξύ Χιούστον και Καράκας θα ανασταλεί λόγω της χαμηλής ζήτησης, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Charles Hobart, σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα.
«Επειδή η γραμμή Χιούστον-Καράκας δεν ανταποκρίνεται στις οικονομικές προσδοκίες μας, αποφασίσαμε να την αναστείλουμε, την 1η Ιουλίου», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η United, των οποίων οι πτήσεις προς το Καράκας ήταν δημοφιλείς για στελέχη πετρελαϊκών εταιρειών στο Τέξας και Βενεζουέλα που ζουν στις ΗΠΑ, είναι η τελευταία μιας σειράς αεροπορικών εταιρειών που διακόπτουν την πρόσβαση στη Βενεζουέλα.
Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας  βρίσκεται αντιμέτωπη από τον Απρίλιο 2017 με μαζικές διαδηλώσεις.
Έχει μειώσει δραστικά τις εισαγωγές τροφίμων και φαρμάκων για τη διατήρηση των απαιτούμενων πόρων για την πληρωμή των ομολογιούχων, καθώς η παραγωγή πετρελαίου μειώνεται και τα διεθνή αποθέματα πέφτουν κοντά σε ένα χαμηλό 15 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης