Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kerry (πρώην ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Ο κόσμος γελάει και κλαίει με τον Trump – Ντροπιάζει τη χώρα μας

Kerry (πρώην ΥΠΕΞ ΗΠΑ): Ο κόσμος γελάει και κλαίει με τον Trump –  Ντροπιάζει τη χώρα μας
Ο Trump είχε υποστηρίξει το προηγούμενο διάστημα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα των Κινέζων για να βλάψουν την αμερικανική παραγωγή
Σκληρή επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ John Kerry εναντίον του προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump με αφορμή την αποχώρηση της Ουάσιγκτον από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα.
«Ο κόσμος γελάει και κλαίει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος είναι σαφές, πως δεν ξέρει γιατί μιλάει»,  όταν αναφέρεται στη Συμφωνία για το Κλίμα, σημείωσε ο Kerry σε συνέντευξή του στο CNN. 
«Θα ήθελα να ρωτήσω τον Donald Trump, εάν πιστεύει ότι ο πρόεδρος της Κίνας, ο πρόεδρος της Γαλλίας, η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας και η καγκελάριος της Γερμανίας επενδύουν σε μία φάρσα» σημείωσε ο Αμερικανός πολιτικός αναφερόμενος στην απόσυρση των ΗΠΑ από τη Συμφωνία για το Κλίμα.
Ο Trump είχε υποστηρίξει το προηγούμενο διάστημα ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα των Κινέζων για να βλάψουν την αμερικανική παραγωγή.
O πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας χαρακτήρισε ντροπιαστική για τις ΗΠΑ την αποχώρηση από τη Συμφωνία, που έχουν υπογράψει 195 κράτη.
Πρόκειται για κινήσεις, που χαρακτηρίζονται από άγνοια και κυνικότητα, είναι βήματα «επικίνδυνα και αυτοκαταστροφικά», υπογράμμισε ο Kerry.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης