Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boeing: Ανέστειλε ανακοίνωση για πώληση αεροσκαφών στον Καναδά, μετά από κριτική του υπ. Άμυνας

Boeing: Ανέστειλε ανακοίνωση για πώληση αεροσκαφών στον Καναδά, μετά από κριτική του υπ. Άμυνας
Ο υπουργός Άμυνας του Καναδά εξέφρασε την αντίθεσή του στη συμπεριφορά της εταιρείας σε μια εμπορική διαμάχη με την Bombardier
Στην αναστολή μιας ανακοίνωσης σχετικά με τα μαχητικά αεροσκάφη που ελπίζει να πουλήσει στον Καναδά, προέβη σήμερα (01/06/2017) η Boeing, μια ημέρα αφότου ο υπουργός Άμυνας της χώρας, εξέφρασε την αντίθεσή του στη συμπεριφορά της εταιρείας σε μια εμπορική διαμάχη με την καναδική κατασκευάστρια αεροπλάνων Bombardier.
«Λόγω του σημερινού κλίματος, σήμερα δεν είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να μοιραστούμε αυτή την καλή ιστορία», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Boeing, Scott Day.
Τον περασμένο μήνα, ο Καναδάς δήλωσε ότι «διαφωνεί έντονα» με την απόφαση του υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ να διερευνήσει τους ισχυρισμούς της Boeing ότι η Bombardier πούλησε αεροπλάνα κάτω του κόστους στις ΗΠΑ και ότι επωφελήθηκε άδικα από τις κρατικές επιδοτήσεις του Καναδά.
Ως αποτέλεσμα, οι υπουργοί της κυβέρνησης έχουν διακόψει τις επαφές με την Boeing.
Ο υπουργός Άμυνας του Καναδά, Harjit Sajjan, δήλωσε την Τετάρτη ότι η εταιρεία θα ήταν ένας αξιόπιστος στρατιωτικός σύμμαχος στις επόμενες δεκαετίες, αλλά παραπονέθηκε ότι η αναφορά αντιντάμπινγκ κατά της Bombardier «δεν ήταν η συμπεριφορά που περιμένουμε από έναν αξιόπιστο εταίρο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης