Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υπερατλαντικές πτήσεις ΗΠΑ – Ευρώπη με μόνο 55 δολάρια από την WOW Air!

Υπερατλαντικές πτήσεις ΗΠΑ – Ευρώπη με μόνο 55 δολάρια από την WOW Air!
Οι πτήσεις θα είναι μεταξύ 11 και 28 Ιουνίου 2017 και θα αφορούν 450 θέσεις!
Το όνειρο πολλών πολιτών να ταξιδέψουν από την Ευρώπη στις Η.Π.Α. και τούμπαλιν, δεν θα είναι και τόσο ακριβό!
Η αμερικανική WOW Air ανακοίνωσε σήμερα πως θα γιορτάσει τα 50 χρόνια της διαθέτοντας περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων (χωρίς επιστροφή), με μόλις 55 δολάρια, από σήμερα, 1η Ιουνίου 2017!
Οι εν λόγω πτήσεις θα είναι μεταξύ των αεροδρομίων σε Λος Άντζελες, Σαν Φραντσίσκο με Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δανία, Δουβλίνο, Λονδίνο μια Βερολίνο!
Επίσης, θα είναι διαθέσιμα και για πτήσεις ανάμεσα σε Μαϊάμι και Βρυξέλλες, Εδιμβούργο και Φρανκφούρτη.
Οι πτήσεις θα είναι μεταξύ 11 και 28 Ιουνίου 2017 και θα αφορούν 450 θέσεις!
Να σημειωθεί ότι υπερατλαντικές πτήσεις με φθηνό εισιτήριο εξετάζει, μέσω της θυγατρικής της Eurowings, εξετάζει και η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, η Lufthansa, βαδίζοντας έτσι στα χνάρια της Norwegian που «άνοιξε τον δρόμο» για το όνειρο πολλών ταξιδιωτών.
Παρόμοια σχέδια έχουν και οι έτεροι ευρωπαϊκοί κολοσσοί του κλάδου, οι IAG (μέσω της θυγατρικής Level) και Air France (μέσω της Boost).
Στην περίπτωση της IAG, τα εισιτήρια από Βαρκελώνη προς Λος Άνζελες, Ώκλαντ, Μπουένος Άιρες και Δομινικανή Δημοκρατία θα κοστίζουν μόλις 99 ευρώ, αρχής γινομένης από τον Ιούνιο 2017.
Πριν από τα παραπάνω, η Norwegian Air International είχε ανακοινώσει πως από τις 15 Ιουνίου 2017 ξεκινά η γραμμή Εδιμβούργο – Νέα Υόρκη (Stewart International Airport), με τα πρώτα εισιτήρια να κοστίζουν μόλις 65 ευρώ!
Τα 65 ευρώ θα αφορούν τα πρώτα χιλιάδες εισιτήρια που θα κλείσουν οι πολίτες.
Μόλις εξαντληθούν οι θέσεις, το εισιτήριο θα αυξηθεί στα 99 δολάρια, ποσό επίσης αμελητέο για την απόσταση του ταξιδιού.
Η Norwegian πραγματοποιεί ήδη μια υπερατλαντική πτήση ημερησίως μεταξύ των αεροδρομίων Gatwick (Λονδίνο) και John F Kennedy (Νέα Υόρκη) με κόστος εισιτηρίου 149 στερλίνες (174 ευρώ), ενώ από το ερχόμενο καλοκαίρι σχεδιάζει να πραγματοποιεί δύο αντίστοιχες πτήσεις την ημέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης