Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schulz: Στρεβλώσεις στην αγορά, εάν ο Trump αποσυρθεί από τη συμφωνία για το κλίμα

Schulz: Στρεβλώσεις στην αγορά, εάν ο Trump αποσυρθεί από τη συμφωνία για το κλίμα
Αν οι ΗΠΑ αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, οι Αμερικανοί παραγωγοί θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επί των Ευρωπαίων αντιπάλων τους, δήλωσε ο υποψήφιος για τη γερμανική καγκελαρία
Αν ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump αποχωρήσει από τη Συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, οι Αμερικανοί παραγωγοί θα αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επί των Ευρωπαίων αντιπάλων τους, δημιουργώντας στρεβλώσεις στην αγορά, στις οποίες η Ε.Ε. θα πρέπει να απαντήσει, δήλωσε ο υποψήφιος για τη γερμανική καγκελαρία Martin Schulz.
«Αν ο Trump θέλει να αποχωρήσει από τη συμφωνία για το κλίμα, τότε πρέπει να μιλήσουμε ανοικτά για εμπορικές σχέσεις και στρεβλώσεις στην αγορά», δήλωσε ο Schulz, υποδηλώνοντας ότι η παρεκτροπή από τα περιβαλλοντικά πρότυπα θα μπορούσε να βλάψει την πρόσβαση των ΗΠΑ στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου.
Ο Schulz είναι ο υποψήφιος του κεντροαριστερού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος που θα διεκδικήσει την καγκελαρία από τη συντηρητική Angela Merkel στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Το κόμμα του έρχεται αυτή τη στιγμή δεύτερο στις δημοσκοπήσεις, πίσω από τους Συντηρητικούς της Merkel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης