Τελευταία Νέα
Διεθνή

Marketwatch: Τα 5 θέματα φορολογικής μεταρρύθμισης που διχάζουν τους Ρεπουμπλικάνους

Marketwatch: Τα 5 θέματα φορολογικής μεταρρύθμισης που διχάζουν τους Ρεπουμπλικάνους
Στις τάξεις του κόμματος το 80% περίπου συμφωνεί στο σχεδίο φορολογικής μεταρρύθμισης, όμως οι εργασίες για το τελικό 20% μπορεί να πάρουν κάποιο χρόνο
Η φορολογική μεταρρύθμιση συνδέεται με τις δαπάνες υποδομής;
Και, πόσο καιρό οι φορολογικές αλλαγές πρέπει να διαρκέσουν;
Αυτά είναι 2 από τα 5 θέματα φορολογικής μεταρρύθμισης που πρέπει να επιλύσουν οι Ρεπουμπλικανοί καθώς προχωρούν σε μια αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.
Τα άλλα είναι πόσο χαμηλοί θα είναι οι φορολογικοί συντελεστές.
Τι θα συμβεί στον φόρο προσαρμογής στα σύνορα;
Και πώς το φορολογικό νομοσχέδιο θα αντιμετωπίσει τις επιχειρηματικές επενδύσεις;
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Paul Ryan ανέφερει ότι στις τάξεις του κόμματος το 80% περίπου συμφωνεί στο σχεδίο φορολογικής μεταρρύθμισης, όμως οι εργασίες για το τελικό 20% μπορεί να πάρουν κάποιο χρόνο.
Χρόνος απόφασης του Παρισιού:
Το CNN Money γράφει ότι ο Πρόεδρος Trump θα αποφασίσει αυτή την εβδομάδα για το κατά πόσον θα τηρήσει τις συμφωνίες για το κλίμα του Παρισιού.
Εάν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, η οποία έχει υπογραφεί από 195 χώρες, θα το κάνει παρά τις αντιρρήσεις εκατοντάδων μεγάλων αμερικανικών επιχειρήσεων.
Τους τελευταίους μήνες, οι μεγάλες επιχειρήσεις άσκησαν έντονες προσπάθειες υπέρ της συμφωνίας, η οποία αποσκοπεί στον τερματισμό της εποχής των ορυκτών καυσίμων.
Ας δούμε τι έγραψε το Trump από τη Σικελία το περασμένο Σαββατοκύριακο:
Το εμπόριο, οι στρατιωτικές σχέσεις με τη Γερμανία «θα αλλάξουν», λέει ο Trump:
Ο Trump ήταν απασχολημένος στο twitter το πρωί της Τρίτης (30 Μαΐου 2017), συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών και στρατιωτικών σχέσεων των ΗΠΑ με τη Γερμανία.
Είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν ένα "τεράστιο" εμπορικό έλλειμμα με τη Γερμανία και ότι η χώρα πληρώνει "πολύ λιγότερο" από ό, τι θα έπρεπε για το ΝΑΤΟ.
"Αυτό θα αλλάξει", έγραψε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης