Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στην Times Square στη Νέα Υόρκη - Ένας νεκρός, πάνω από 20 τραυματίες

Αυτοκίνητο πάνω σε πεζούς στην Times Square στη Νέα Υόρκη - Ένας νεκρός, πάνω από 20 τραυματίες
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης απέκλεισε την περιοχή, ωστόσο, δεν πιστεύουν οι αρχές ότι επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια
(upd5) Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον άλλοι 20 τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Times Square της Νέας Υόρκης, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Το αυτοκίνητο που χτύπησε τους πεζούς ήταν ένα κόκκινο σεντάν της Χόντα.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε σχεδόν μεσημέρι τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας), και οι πρώτες διαρροές έκαναν λόγω για ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να επιβεβαώνεται.
Αυτόπτης μάρτυρας είδε να προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες σε περίπου 10 ανθρώπους στο Μίνταουν του Μανχάταν, μια περιοχή όπου βρίσκονται σχεδόν συνεχώς πολλοί τουρίστες. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι ενήμερος για το συμβάν και θα συνεχίσει να ενημερώνεται, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης twitter.
Παράλληλα πριν από λίγο ενα δεύτερο τρομακτικό και αιματηρό τροχαίο συνέβη πριν λίγη ώρα στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Staten Island, ακολουθώντας το πρώτο τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου στην Times Square.
Όπως μετέδωσε το nydailynews.com στο δεύτερο τροχαίο υπάρχουν μέχρι στιγμής 11 θύματα, ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν με μεγάλη ταχύτητα στο Staten Island.










www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης