Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Monde: Ο Hollande υποστήριξε ότι αφήνει μία Γαλλία σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τη βρήκε

Le Monde: Ο Hollande υποστήριξε ότι αφήνει μία Γαλλία σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τη βρήκε
"Διαχειρίστηκα πολύ δύσκολα γεγονότα στη θητεία μου και κατάφερα να κρατήσω τη χώρα όρθια και να υπάρξει μία συνέχεια" ανέφερε επίσης ο απερχόμενος πρόεδρος

Έναν μίνι και θετικό απολογισμό της θητείας του που μόλις ολοκληρώθηκε έκανε ο Francois Ηοllande, όπως αναφέρει η Le Monde στη συνεχή ενημέρωση που έχει για την ορκωμοσία του Emmanuel Macron.
Συγκεκριμένα, ο απερχόμενος πρόεδρος της Γαλλίας εκτίμησε ότι "αφήνω μία Γαλλία σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι τη βρήκα το 2012 από τον Sarkozy".
Mετά την αποχώρησή του από το προεδρικό μέγαρο στα Ηλύσια Πεδία, ο Hollande πήγε, μάλιστα, στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην οδό Solferino, γιατί όπως εξήγησε "χωρίς τις αναμνήσεις και τα πρόσωπα, χωρίς αυτό το κίνημα και τη δύναμη που μου έδωσε, δεν θα είχα γίνει ποτέ πρόεδρος της Γαλλίας".
Τέλος, σε δύο αναρτήσεις που έκανε στο Twitter, o Francois Hollande υποστήριξε ότι ήταν πέντε χρόνια πρόεδρος της δημοκρατίας και διαχειρίστηκε πολύ δύσκολα γεγονότα, αλλά διασφάλισε ότι η χώρα στάθηκε όρθια και συνεχίζει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και καμαρώνει σε αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης