Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υποψήφιος και στις βουλευτικές εκλογές (11/6) ο Melenchon: Θέλω να αντικαταστήσω τους Σοσιαλιστές

Υποψήφιος και στις βουλευτικές εκλογές (11/6) ο Melenchon: Θέλω να αντικαταστήσω τους Σοσιαλιστές
«Δεν έρχομαι για τη μία ή την άλλη προσωπικότητα, έρχομαι για λόγους εθνικής πολιτικής» συνέχισε ο αριστερός υποψήφιος
Η «Ανυπότακτη Γαλλία» το κόμμα του αριστερού Jean Luc Melenchon επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Σοσιαλιστές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, μετά τη σημαντική επίδοση στις προεδρικές εκλογές (23/4/2017).
«Δεν θέλω να αποδυναμώσω το Σοσιαλιστικό Κόμμα, θέλω να το αντικαταστήσω» δήλωσε σήμερα (11/5/) από τη Μασσαλία ο Melencon, που επισημοποίησε την υποψηφιότητά του στις βουλευτικές εκλογές σε μια εκλογική περιφέρεια την έδρα της οποίας κατέχει ο Σοσιαλιστής Patrick Menoucci.
«Δεν έρχομαι για τη μία ή την άλλη προσωπικότητα, έρχομαι για λόγους εθνικής πολιτικής» συνέχισε ο αριστερός υποψήφιος που επικράτησε στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Μασσαλία, κατά τη διάρκειας μιας συνέντευξης τύπου.
«Μια συγκατοίκηση κυοφορείται στη Γαλλία, είτε με τους Ρεπουμπλικάνους (κεντροδεξιά) είτε με εμάς» επισήμανε ο ίδιος. 
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Melenchon στην 4η περιφέρεια του Μπους ντι Ρον, που καλύπτει τμήμα της πόλης της Μασσαλίας, είχε ως αποτέλεσμα να διατυπωθούν κατηγορίες περί μιας υποψηφιότητας «από το πουθενά», ιδίως εκ μέρους του Menucci  που στοχεύει στην επανεκλογή του και του υποσχέθηκε την «απόλυτη σύγκρουση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης