Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κάθε λέξη του Barack Obama... κοστίζει - Έλαβε 3 εκατ. ευρώ για την ομιλία του στο Μιλάνο!

Κάθε λέξη του Barack Obama... κοστίζει - Έλαβε 3 εκατ. ευρώ για την ομιλία του στο Μιλάνο!
Τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύ λόγος για τα ασύλληπτα ποσά που λαμβάνει ο κ. Obama, ένας από τους πιο δημοφιλείς Προέδρους των Η.Π.Α.
Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατ. ευρώ έλαβε ως αμοιβή ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Barack Obama, για την ομιλία του σε διεθνές συνέδριο για την κλιματική αλλαγή, στο Μιλάνο.
Ωστόσο, όλο το ποσό τα διατεθεί, όπως μεταδίδουν οι Los Angeles Times, στο «ίδρυμα Obama» για την παγκόσμια πρόοδο και φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Οι 3.500 συμμετέχοντες στο συνέδριο, μεταξύ αυτών ο Ιταλός πρωθυπουργός Paolo Gentiloni, ο πρώην πρωθυπουργός Matteo Renzi, ο Silvio Berlusconi και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες, πλήρωσαν από 850 εισιτήριο 850 ευρώ.
Τις τελευταίες ημέρες έγινε πολύ λόγος για τα ασύλληπτα ποσά που λαμβάνει ο κ. Obama, ένας από τους πιο δημοφιλείς Προέδρους των Η.Π.Α., για τις ομιλίες του.
Σε μερικές περιπτώσεις το ποσό φτάνει ακόμα και τα 400.000 δολάρια, ένα ποσό σίγουρα αδιανόητο, παρά την προσωπικότητα του τέως Προέδρου και την υπερβάλλουσα ζήτηση από το κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης