Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Η Apple αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στην αμερικανική οικονομία, εν μέσω κατακρίσεων

Bloomberg: Η Apple αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στην αμερικανική οικονομία, εν μέσω κατακρίσεων
Ουκ ολίγοι έχουν εξαπολύσει «πυρά» στον αμεριακνικό τεχνολογικό κολοσσό για το γεγονός ότι διακρατεί εκατοντάδες δισ. δολάρια αποθεματικών έξω από τις Η.Π.Α.
Η Apple αναλαμβάνει πλέον πιο ενεργό ρόλο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, σε μία προσπάθεια να «λυτρωθεί» από τις κατακρίσεις εναντίον της στο εσωτερικό της χώρας, σχολιάζει το πρακτορείο Bloomberg.
Μάλιστα, ένας από τους πους πολέμιους των αμερικανικών κολοσσών που δεν διαλέγουν τις Η.Π.Α. για τις επενδύσιες τους, είναι ο Πρόεδρος Donald Trump.
Ουκ ολίγοι έχουν εξαπολύσει «πυρά» στον αμεριακνικό τεχνολογικό κολοσσό για το γεγονός ότι όχι μόνο διακρατεί εκατοντάδες δισ. δολάρια αποθεματικών έξω από τις Η.Π.Α., αλλά και για το ότι διαλέγει να επενδύσει σε άλλες χώρες.
Ενδεικτικά, τα εξαρτήματα για τις συσκευές της Apple κατασκευάζονται κυρίως μέσω θυγατρικών της στην Κίνα. 
Ωστόσο, η εταιρεία του Steve Jobs απάντησε με μία έκθεση που αποδεικνύει πως οι περισσότεροι από τους 80.000 υπαλλήλους της στη χώρα εργάζονται εκτός της Silicon Valley, ενώ ταυτόχρονα προανήγγειλε και ένα Ταμείο ύψους 1 δισ. δολαρίων για επενδύσεις εντός των Η.Π.Α., οι οποίες θα οδηγήσουν στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, όπως είπε ο διεθύνων σύμβουλος Tim Cook.
Λεπτομέρειες θα δημοσιοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ανακοίνωσε σήμερα, 9 Μαϊου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης