Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες κατηγορούν τον Schaeuble για συγκάλυψη στην κατασκοπεία της Ελβετίας

Γερμανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες κατηγορούν τον Schaeuble για συγκάλυψη στην κατασκοπεία της Ελβετίας
«Όταν αποκαλύφθηκε ότι πληροφοριοδότες και κατάσκοποι είχαν τοποθετηθεί στις φορολογικές αρχές της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σιώπησε ένας, ο κ. Schaeuble Σόιμπλε»
Να ενημερώσει για το πότε και τι γνώριζε για την υπόθεση κατασκοπίας σε βάρος των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας από την Ελβετία, ζητά από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Wolfgang Schaeuble ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) του κρατιδίου (της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας), κ. Achim Post.
Είναι προφανές ότι ο Wolfgang Schaeuble συγκάλυψε αυτήν την απίστευτη υπόθεση κατασκοπίας των φορολογικών αρχών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.
Όταν η Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία άρχισε να αγοράζει CD με τα στοιχεία (Γερμανών φοροφυγάδων) στην Ελβετία ένας ήταν εντελώς αντίθετος, ο Wolfgang Schaeuble.
Όταν αποκαλύφθηκε ότι πληροφοριοδότες και κατάσκοποι είχαν τοποθετηθεί στις φορολογικές αρχές της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας, σιώπησε ένας, ο κ. Schaeuble Σόιμπλε», ανέφερε σε συντέντευξή του στη Neue Westfälische Zeitung, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο, προαναγγέλλοντας ότι το κόμμα του θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών τόσο στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, όσο και στις αρμόδιες επιτροπές του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης