Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zήτημα με τις αφίσες της Le Pen στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού - Δεν αναρτήθηκαν λόγω καθυστερημένης παράδοσης

Zήτημα με τις αφίσες της Le Pen στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού - Δεν αναρτήθηκαν λόγω καθυστερημένης παράδοσης
Εξω από τα εκλογικά τμήματα στη Γαλλία έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι μεταλλικοί πίνακες στους οποίους έχουν αναρτηθεί οι προεκλογικές αφίσες των 11 υποψηφίων. Στα τμήματα του εξωτερικού όμως οι αφίσες της Lepen δεν έγτασαν εγκαίρως.
Ανακοίνωση που εξηγεί τους λόγους της μη ανάρτησης των αφισών της Le Pen στα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού εξέδωσε το Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με αυτήν η υποχήφια των Γαλλικών εκλογών και το επιτελείο της δεν παρέδωσαν έγκαιρα τις αφίσες της στο Γαλλικό μηχανισμό διοργάνωσης των εκλογών, ώστε να αναρτηθούν έξω από τα εκλογικά τμήματα του εξωτερικού.
"Οι αφίσες τυπώνονται από τους ίδιους τους υποψήφιους και πρέπει οι ίδιοι να τις παραδώσουν στην εκλογική επιτροπή πριν από την λήξη της προθεσμίας" στις 10 Απριλίου, ανέφερε το υπουργείο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έξω από τα εκλογικά τμήματα στη Γαλλία έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι μεταλλικοί πίνακες στους οποίους έχουν αναρτηθεί οι προεκλογικές αφίσες των 11 υποψηφίων. Στα τμήματα του εξωτερικού όμως οι αφίσες της Lepen δεν έγτασαν εγκαίρως.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης